Je baby in bad doen, spannend!

1 Dec 2016

Je baby baden is zeker de eerste keren erg spannend. Als je baby er aan gewend raakt, is het een zeer fijn en rustgevend moment voor baby, maar ook voor mama/papa! Een baby hoeft zeker niet elke dag in bad, het is zelfs beter om je baby niet iedere dag in bad te doen. De babyhuid is teer en water (en zeker zeep) drogen de huid uit. Smeer daarom na het baden je baby in met een lotion.
Als je baby al zelfstandig kan zitten, is het ook fijn om een speeltje mee in bad te nemen. Zo wordt het baden een leuke ervaring voor je spruit! 
Heeft je baby al veel haar op het hoofdje? Dan kunnen er zich in het haar van de baby ‘melkkorstjes’ of schilfertjes vormen. Deze worden veroorzaakt door transpiratie en een verhoogde afscheiding van huidsmeer of talg. Je kan het hoofdje regelmatig met amandel- of babyolie inwrijven. Kam de schilfers daarna voorzichtig uit.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Huilende baby troosten.

January 23, 2017

1/4
Please reload

Recente berichten

January 23, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
BESTEL BIJ ONS
KLANTEN SERVICE
- Klanten tevredenheid
- Groot assortiment
- Uniek
- Veilig betalen
- Veilige materialen
VEILIG BETALEN MET
INSCHRIJVEN OP NIEUWSBRIEF

BTW-nummer BE0655.875.792