top of page

BIMBOLINO PRODUCTEN INFORMATIE

Onze speenkoorden zijn handgemaakt. Omdat we zelf ouders zijn kiezen we onze leveranciers zorgvuldig uit. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit,nikkelvrij, vrij van schadelijke stoffen en speekselveilig. De speenkoorden voldoen aan de veiligeids voorschriften en zijn kindvriendelijk.

 

 

Veiligheidsvoorschriften:

  • Een fopspeenhouder of speenkoord mag maximaal een lengte hebben van 22cm. Afhankelijk van de lengte van de naam kan het aantal kralen variëren. 

  • Stugge bevestigingsmiddelen (drukknopen ed) mogen niet groter zijn dan 9mm.

  • Geen enkel onderdeel van de speenhouder/ het speenkoord mag los raken bij normaal gebruik.

Veiligheidswaarschuwingen:

  • Een speenkoord is geen speelgoed. Laat de baby nooit onbewaakt met een speenkoord spelen of slapen.
    Een speenkoord is onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen: controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. Wanneer speenkoorden in contact komen met (veel) speeksel en of water/vocht kunnen de materialen hun stevigheid verliezen en/of (sneller) kapot gaan. Speenkoorden zijn ook niet bedoeld om in de mond te stoppen. Gebruik van een speenkoord is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Bimbolino is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een van onze producten.

  • Laat de baby nooit met de rammelaar slapen en gebruik deze alleen onder toezicht. Een rammelaar is onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen: controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. Dit kun je doen door er even aan te trekken en het koord te beoordelen tussen de kralen. Wanneer rammelaars in contact komen met (veel) speeksel door kwijlen en of water/vocht kunnen de materialen hun stevigheid verliezen en/of (sneller) kapot gaan. Rammelaars zijn niet bedoeld om in de mond te stoppen.

bottom of page